A380 VC

Forum rules
You need to upload your pics and clips off-site. Do NOT use ImageShack OR Photobucket, please.
Post Reply
isda
Posts: 8
Joined: 17 Aug 2011, 01:28

A380 VC

Post by isda » 17 Jul 2012, 13:15

Hi, wanna share this pic here. :D
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .png[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url]

cdnavi8r
Posts: 13
Joined: 22 Apr 2011, 02:45

Re: A380 VC

Post by cdnavi8r » 03 Oct 2012, 04:27

How did you get the digital trim gauge in the pfd? And also the brake accumulator gauge next to the landing gear? I have dark areas in my panel.

If you could let me know, it would be greatly appreciated.

Regards
cdnavi8r

legitmv7
Posts: 13
Joined: 22 Sep 2012, 07:33

Re: A380 VC

Post by legitmv7 » 04 Oct 2012, 21:43

Great work man! I would love to have that panel.cfg file of yours if possible or tell me what you did to get the upper ecam working along with the other duplicate displays in the center ;)

User avatar
Joel
Posts: 53
Joined: 11 Aug 2012, 17:23

Re: A380 VC

Post by Joel » 05 Oct 2012, 21:09

Damn. Sucks they didn't make it for FSX. I'd like to have that cockpit as well.

isda
Posts: 8
Joined: 17 Aug 2011, 01:28

Re: A380 VC

Post by isda » 10 Oct 2012, 05:42

cdnavi8r: 'digital trim gauge' is actually a texture edit only not the real gauge. I found nothing available. For break accumulator a bit gauge editing in .cfg i got from a330 panel.
legitmv7 and Joel: yes, its panel.cfg editing. PM me please.

makotosan
Posts: 8
Joined: 15 Aug 2011, 21:45

Re: A380 VC

Post by makotosan » 05 Dec 2012, 10:24

I would also love to have a copy of your panel's cfg if you can. PM me when you have the time.

Mike123
Posts: 10
Joined: 25 Jul 2010, 16:54

Re: A380 VC

Post by Mike123 » 29 Dec 2012, 18:56

Looks pretty good. I would also love to have a copy of the panel.cfg

User avatar
Alexis
Posts: 444
Joined: 02 Jul 2009, 02:03

Re: A380 VC

Post by Alexis » 05 Jan 2013, 18:26

Guys, if anyone wants to merge the A380 VC with any other gauge, he can find the coordinates here:
Image
This is the template we used, and everything you see here can be mapped. That means that you can also map an FSX compatible FMC or brake pressure gauge using this template.

makotosan
Posts: 8
Joined: 15 Aug 2011, 21:45

Re: A380 VC

Post by makotosan » 21 Jan 2013, 16:19

That image isn't showing for me, can you fix?

Speedbird

Re: A380 VC

Post by Speedbird » 07 Apr 2013, 22:07

other then the fact that the FMC will have HUGE buttons ( :P ) besides it in vc it still works to some extent in FSX you can download it from rikoooo or anyother site that has pa380 with vc ( NOT with Thomas Ruth A340 vc) for FSX and fix the aircraft.CFG (see support for articles on how to do that) and replace the panel with FS9 Vas Panel in the FS9 A380 800 folder that comes with the A380 base pack while rikoooo fixed opaque windows in FSX they did not fix blue windows in rain see support on how to fix that. Do those things and you got an awsome A380 vc in FSX! :) Now someone needs to merge it with Wilcos :P

Speedbird

Re: A380 VC

Post by Speedbird » 20 Apr 2013, 01:32

HOW DID YOU GET ECAM TO WORK D:

Airbus Fan
Posts: 602
Joined: 08 Aug 2012, 08:04

Re: A380 VC

Post by Airbus Fan » 20 Apr 2013, 09:11

Speedbird wrote:HOW DID YOU GET ECAM TO WORK D:
Just download a380 from community projects section... It works fine.

Speedbird

Re: A380 VC

Post by Speedbird » 22 Apr 2013, 21:38

for me it shows a 320 ECAM :( probably because FSIUPC does not want to get installed :( :(

Aditya2134
Posts: 4
Joined: 30 May 2014, 12:09

Re: A380 VC

Post by Aditya2134 » 18 Jun 2014, 11:16

Can you post the link to download your VC?

Aditya2134
Posts: 4
Joined: 30 May 2014, 12:09

Re: A380 VC

Post by Aditya2134 » 18 Jun 2014, 11:23

Why my ECAM is look like this? click this link => https://imagizer.imageshack.us/v2/744x5 ... 0/ygnj.png

ryan55510
Posts: 2
Joined: 23 Mar 2014, 12:20

Re: A380 VC

Post by ryan55510 » 22 Nov 2014, 15:06

Sorry for digging up this thread, but if you are still active on the forums, I hope it wouldn't be too much for you to PM me your panel.cfg?
Thanks in advance :-)

DC447
Posts: 1
Joined: 03 Feb 2015, 12:56

Re: A380 VC

Post by DC447 » 07 May 2015, 19:38

Hello everyone. Does anyone know if there is an A380 with a working VC with a fully working FMS fully ready for download ? If yes PLEASE i need a link :(
Thanks in advance :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests