PA A380 VC for FSX

facked
Posts: 60
Joined: 22 Nov 2012, 22:16

Re: PA A380 VC for FSX

Post by facked » 25 Feb 2014, 14:07

Hello everyone.

I've been away for a while and didn't know that the link is broken.
I uploaded again. The link is:
http://library.avsim.net/download.php?DLID=182866

Also didn't know that the project is in the interest of the community or even that people is trying to merge with VASFMC.

My time is very limited, but if someone want to merge this with VASFMC, please, feel free to make questions.

facked
Posts: 60
Joined: 22 Nov 2012, 22:16

Re: PA A380 VC for FSX

Post by facked » 25 Feb 2014, 14:14

designairbus wrote:Is there an ILS button in the VC?
There is no ILS button in this model. The two GPS buttons are hardcoded in the model and it's impossible to change for one button to GPS and the another ILS.

But it's possible to change the two GPS buttons to two ILS buttons. Not the best solution, but functional.

StevieTheBifi
Posts: 1
Joined: 20 May 2014, 18:09

Re: PA A380 VC for FSX

Post by StevieTheBifi » 20 May 2014, 18:19

Hi,

i have a problem with the gauges by night.
When i make the panel light off, the gauges are to dark.

Image
Image

How can i make it that the Gauges more brightly when i make the panel light off?

Andy0071
Posts: 2
Joined: 11 Jan 2015, 15:55

Re: PA A380 VC for FSX

Post by Andy0071 » 11 Jan 2015, 16:03

Hi,

I direct my question to facked because he seems to have the most experienced in this area.

I don't know about you but when I run the a380 in rain/snow, the windows go opaque. I have a potential fix but it requires the source files. Also the F1 rain fix doesn't do anything in this case.

Thanx. I hope to hear from you guys soon. Admin, don't be scared to respond.

facked
Posts: 60
Joined: 22 Nov 2012, 22:16

Re: PA A380 VC for FSX

Post by facked » 15 Jan 2015, 18:56

Andy0071 wrote:Hi,

I direct my question to facked because he seems to have the most experienced in this area.

I don't know about you but when I run the a380 in rain/snow, the windows go opaque. I have a potential fix but it requires the source files. Also the F1 rain fix doesn't do anything in this case.

Thanx. I hope to hear from you guys soon. Admin, don't be scared to respond.
Hi Andy0071

The opaque problem in the rain/weather condition is solved with this fix:
http://www.microsoft.com/Products/Games ... eRain.aspx

If you are using another variation than the Emirates, please make sure that you only have this files in the texture folder:
A380_1_t.dds
A380_2_t.dds
A380_fuse_1_l.dds
A380_fuse_1_t.dds
A380_fuse_2_l.dds
A380_fuse_2_t.dds
A380_fuse_3_l.dds
A380_fuse_3_t.dds
A380_wing_1_t.dds
A380_wing_2_t.dds
texture.cfg
thumbnail.jpg


I don't mind to give you the source files, but I do not have them and never did. The only thing that I did was change some textures, nothing else.
This is not FSX native model not even a 100% bug free, but its more FSX flyable than before.

facked
Posts: 60
Joined: 22 Nov 2012, 22:16

Re: PA A380 VC for FSX

Post by facked » 15 Jan 2015, 19:03

StevieTheBifi wrote:Hi,

i have a problem with the gauges by night.
When i make the panel light off, the gauges are to dark.

Image
Image

How can i make it that the Gauges more brightly when i make the panel light off?
Hi StevieTheBifi

You can't. That's the behave of the FSX engine with the FS9 materials.
If you change the view to 2D, you will notice that the problem is solved, and the gauges are exactly the same. This happens because in 2D view, FSX ignores the model (and that's also the reason for more fps then in VC)

speedbird
Posts: 18
Joined: 01 Sep 2013, 21:25

Re: PA A380 VC for FSX

Post by speedbird » 24 Jul 2015, 22:21

Hi facked. I have recently moved to payware but I still want a decent A380 very badly. Would you be able to integrate VASFMC?

speedbird
Posts: 18
Joined: 01 Sep 2013, 21:25

Re: PA A380 VC for FSX

Post by speedbird » 03 Aug 2015, 16:10

Hello?

ronaldi40
Posts: 1
Joined: 29 Feb 2016, 11:31

Re: PA A380 VC for FSX

Post by ronaldi40 » 29 Feb 2016, 11:43

Ich habe eine Frage.
Woran merke ich, das der Localizer (LOC) eingefangen wurde, ebenso der Gleitpfad (APP)?

Warum reagiert im HDG-Modus keine Anzeigepfeil bzw. kein Anzeigedreieck?
Bitte entschuldigt mein englisch.

I have a question.
How will I know that the localizer (LOC) was captured and as the glide path (APP)?

in HDG mode Why react no indication arrow or no indication triangle?
Please excuse my English.

Aibusilot
Posts: 4
Joined: 07 Apr 2017, 21:22

Re: PA A380 VC for FSX

Post by Aibusilot » 07 Apr 2017, 21:25

Why is my Cockpit windows always opaque when i turn on the lights at night???? please help me.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests