A380 Hangar

Post Reply
gm9957
Posts: 3
Joined: 17 Apr 2013, 06:07

A380 Hangar

Post by gm9957 » 17 Apr 2013, 06:09

Can you make a working A380 Hangar for FSX???
Like at the homepage of project airbus???

esg
Posts: 1580
Joined: 01 Jul 2009, 22:03

Re: A380 Hangar

Post by esg » 17 Apr 2013, 12:33

That would depend on the exact extent of "working".

gm9957
Posts: 3
Joined: 17 Apr 2013, 06:07

Re: A380 Hangar

Post by gm9957 » 18 Apr 2013, 07:26

do you mean that you are working on it??

GaryG
Posts: 880
Joined: 19 Jul 2009, 10:32

Re: A380 Hangar

Post by GaryG » 18 Apr 2013, 15:32

lol, No.

TheRedBaron
Posts: 185
Joined: 31 Aug 2012, 20:11

Re: A380 Hangar

Post by TheRedBaron » 18 Apr 2013, 19:36

GaryG wrote:lol, No.
lol. I mean, we are kinda working on this project. You might have heard of it. Just a teeny bit more important to us than a hangar.

Out of curiosity, what do you mean though? Like some HTML5 thingy that makes the hangar doors open/close on the homepage lol?

esg
Posts: 1580
Joined: 01 Jul 2009, 22:03

Re: A380 Hangar

Post by esg » 18 Apr 2013, 20:12

He wants the Lufthansa hangar for FSX.

TheRedBaron
Posts: 185
Joined: 31 Aug 2012, 20:11

Re: A380 Hangar

Post by TheRedBaron » 18 Apr 2013, 20:52

OH. Like scenery?

esg
Posts: 1580
Joined: 01 Jul 2009, 22:03

Re: A380 Hangar

Post by esg » 18 Apr 2013, 21:36

Yeah.

TheRedBaron
Posts: 185
Joined: 31 Aug 2012, 20:11

Re: A380 Hangar

Post by TheRedBaron » 18 Apr 2013, 21:57

Ah. I see. For a moment, I was envisioning a flying A380 hangar...I wasn't aware you could do controlled dynamic scenery outside of jetways.

777beats340
Posts: 95
Joined: 29 Jul 2010, 14:29

Re: A380 Hangar

Post by 777beats340 » 28 May 2013, 17:20

I think scenery wise, a hangar would be hard to place unless it was built into the scenery. This would especially work for FSX sceneries, since you can command them using a com frequency to open and close the hangar doors.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests