Switches for FLT CTL not working

Forum rules
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.

Please read the pinned topics and search the forum before posting to make sure your question's not already been answered.
Post Reply
fhoering
Posts: 5
Joined: 07 Sep 2011, 16:42

Switches for FLT CTL not working

Post by fhoering » 07 Sep 2011, 16:50

Hi,

I have installed some PA 32X under FSX, but in none of the jets the FLT CTL is switchable. The result is a permanent MAST CAUT warning and the Autopilot features are limited to HDG, ALT and SPD. Any idea to have the systems working like in the default A321 are highly appreciated!

Have a good flight!

Cheers, Fritz

GaryG
Posts: 880
Joined: 19 Jul 2009, 10:32

Re: Switches for FLT CTL not working

Post by GaryG » 07 Sep 2011, 16:52

add : <code>fly_by_wire = 1</code>
in aircraft.cfg

fhoering
Posts: 5
Joined: 07 Sep 2011, 16:42

Re: Switches for FLT CTL not working

Post by fhoering » 24 Dec 2014, 09:14

Hi, what stands <code> and </code> for? Thx Fritz

esg
Posts: 1584
Joined: 01 Jul 2009, 22:03

Re: Switches for FLT CTL not working

Post by esg » 24 Dec 2014, 17:17

Nothing. Don't copy that.

Post Reply