FD-FMC A321-A320

Forum rules
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.

Please read the pinned topics and search the forum before posting to make sure your question's not already been answered.
Post Reply
bernard
Posts: 3
Joined: 04 Jul 2017, 17:11

FD-FMC A321-A320

Post by bernard » 05 Jul 2017, 15:40

i cannot use SID and STARS on the airbus A321 that i have downloaded: the page of Sids and Stars is empty and black on the FMC- i have downloaded all is recommanded for use with the FMC but nothing happens i can only use the FMC to drive the plane (Vnav, Lnav, route etc...) but i cannot enter or modify Sids and Stars...(for example a flight between Toulouse-Blagnac and Orly: i suppose there are Sids and Stars) i have FSX SP2 and i am on Windows 10 and 64 bits what a i have do wrong? or perhaps Sids and Stars don't work with windows 10?!

zaflyer
Posts: 113
Joined: 18 Sep 2010, 08:05

Re: FD-FMC A321-A320

Post by zaflyer » 06 Jul 2017, 11:38

Same problem here Berard..Except I've got FSX SE. Driving me mad!! I suspect it might be Steam in my case...I've installed it in C: Programme files (X86) Again, not sure what impact this will have...How's your Path.ini. set up in your FMC Folder? Mine's:

C:\\Program Files (x86)\\Documents and Settings\\User Name\\My Documents\\Flight Simulator X Steam Edition Files\\
Hope we get sorted and an answer..
Dankie
ZA

bernard
Posts: 3
Joined: 04 Jul 2017, 17:11

Re: FD-FMC A321-A320

Post by bernard » 07 Jul 2017, 10:28

i think the problem is not: where FSX in installed ? but WHY SIDS and STARS don't fonctionne...i have tried and done all that was recommanded (i suppose) correctly, but i think, or SIDS and STARS don't fonctionne with W10 64 bits, or i have missed something at the installation, and i hope an answer to solve correctly this problem, but nothing happens (i think the planes are correctly installed because i can use them...except sids and stars! :@ i expect that somebody can explain to my how to do "pas à pas" (in french) to install correctly this free add-on thanks...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests