Couldn't turn off the jetwash...

Forum rules
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.
Community-driven support for Project Airbus aircraft only.

Please read the pinned topics and search the forum before posting to make sure your question's not already been answered.
Post Reply
bang_amin
Posts: 40
Joined: 05 Dec 2009, 08:09

Couldn't turn off the jetwash...

Post by bang_amin » 05 Dec 2009, 08:17

Hi, all! How's going?

I want to ask about your A320. In the readme (if i'm not mistaken), the jetwash can be turned off by using Water Rudder command. However, i have tried to use the Water Rudder key assignment, and it still there! Then, i change the assignment, and use that key assignment, and still no change at all.

I am using FS2004, and using PA A320 (of course...).

Thanks, adn good luck for the A380! I really want to have it on my desktop soon :lol:

Derek Mayer
Posts: 236
Joined: 02 Jul 2009, 16:13

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by Derek Mayer » 05 Dec 2009, 16:11

The A320 didn't have that feature, it was introduced with the A319 I believe.

bang_amin
Posts: 40
Joined: 05 Dec 2009, 08:09

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by bang_amin » 08 Dec 2009, 12:22

oups, sorry Derek... Yes, the A319's jetwash couldn't be turned off, even with water rudder command. Is there is anyway to fix this?

Flusimmer
Posts: 16
Joined: 01 Jan 2010, 22:33

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by Flusimmer » 02 Jan 2010, 19:07

Do you mean this watereffect on wet runway landings?

I think you have to delete this Entry out of your Aircraft.cfg:

[Effects]
water=fx_spray <- this one should be the smoke effect

bang_amin
Posts: 40
Joined: 05 Dec 2009, 08:09

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by bang_amin » 18 Apr 2010, 05:07

Just coming by again, and remember that i have post this before...

No, Flusimmer. What i mean is the jetwash effect at the rear of the aircraft. Will post the screenshot ASAP.

EDIT:
Image
The one boxed are the jetwashes that i was meant before.

On another note: i found it on A320 too.

esg
Posts: 1582
Joined: 01 Jul 2009, 22:03

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by esg » 18 Apr 2010, 11:45

?

You can't turn it off on the A320

Sam Millar
Posts: 74
Joined: 12 Oct 2009, 23:27

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by Sam Millar » 19 Apr 2010, 13:53

Wouldn't you be best just deleting the effect file if you don't like it?

esg
Posts: 1582
Joined: 01 Jul 2009, 22:03

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by esg » 19 Apr 2010, 14:00

It's not an effect, it's part of the model

Sam Millar
Posts: 74
Joined: 12 Oct 2009, 23:27

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by Sam Millar » 19 Apr 2010, 14:04

No, Flusimmer. What i mean is the jetwash effect at the rear of the aircraft. Will post the screenshot ASAP.
Yes he knows that, but you need to do what he says and it will disappear, either that delete the file.

Sam Millar
Posts: 74
Joined: 12 Oct 2009, 23:27

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by Sam Millar » 19 Apr 2010, 14:04

esg wrote:It's not an effect, it's part of the model
Ahh I see, I thought it could be turned off some way or another.

esg
Posts: 1582
Joined: 01 Jul 2009, 22:03

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by esg » 19 Apr 2010, 15:04

It can be on the A318 and the A319 with water rudder up/down

Ghostmaster
Posts: 122
Joined: 04 Dec 2010, 13:36

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by Ghostmaster » 08 Jun 2011, 15:47

Sorry old topic. No fix for this?


GaryG
Posts: 880
Joined: 19 Jul 2009, 10:32

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by GaryG » 08 Jun 2011, 16:44

Well he posted in that thread...dunno (?)

Ghostmaster
Posts: 122
Joined: 04 Dec 2010, 13:36

Re: Couldn't turn off the jetwash...

Post by Ghostmaster » 09 Jun 2011, 08:46

Oh.. silly me.. haha.. I'm using google to search for the fix. Well i'm using FSX. hope it support FSX model too.. hopefully..

Post Reply